Engels'Tuin

van boterham en borrelplank.

In het hart van Ootmarsum, in het stadspark, staat een historisch theehuis. Het werd in 1830 gebouwd en bleef als zodanig in gebruik. Het laatst door Juffrouw Engels. Vandaar de naam Engels’ tuin. 

Het theehuis kreeg uiteindelijk een horeca bestemming, zodat er voor altijd thee geschonken zal worden. Een unieke plek in een pittoresk stadje waar je na een (stads)wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving, onder de eeuwenoude bomen kunt genieten van het goede Twentse leven. 

 

Wij serveren koffie, thee en macarons. De ambachtelijke macaron is bijzonder. Jaar na jaar wint het de prijs voor Beste Macaron van Nederland. In het theehuis zijn de macarons te bestellen bij een kop koffie of thee, maar kunnen ook in een doosje van 6 of 9 gekocht worden voor mee naar huis. 

 

Naast pittig gebrande koffie en geurige thee serveren wij dagelijks een kleine lunch en in de middag geniet u van een Engels’ Jufferke: een glas Cava met een verrassend plateau van kleine hapjes. Iets zoets, iets hartigs en veel heerlijks. 

 

Alles In Engels’Tuin wordt ambachtelijk gemaakt van regionale producten. Waar mogelijk biologisch, maar altijd eerlijk. Net even anders willen zijn dan anderen is ons uitgangspunt. 

 

Engels'Tuin heeft 22 zitplaatsen en kan gehuurd worden voor kleine gezelschappen. Het is een trouwlocatie, geschikt voor vergaderen, feestjes of de baby shower. 

 

Wij zullen regelmatig activiteiten organiseren die passen bij deze historische plek. Denk aan een zondagochtend concert, een jeu de boules dag of Christmas Carols in de advent. 

 

Voor reserveringen of meer informatie kunt u contact opnemen. Ook voor suggesties staan wij open, want wij willen van het park en Engels'Tuin de fijnste plek van Ootmarsum maken.

 
 

Voor ons staan eerlijke producten voorop. Dit betekent dat we bij Engels'Tuin koffie van organic bonen serveren en kiezen voor eerlijke thee. De macarons bevatten enkel pure ingrediënten zoals fruit, room, chocolade en noten. 

Naast de Home Made Ice Tea en Home Made Lemonade worden ook de open sandwich en de borrelplank ambachtelijk gemaakt met regionale, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten. 

Naast de kaart zijn er regelmatig wisselende specials. Vraag dus vooral aan de bediening wat er mogelijk is!

In het hart van Ootmarsum, geniet u van eerlijke koffie en heerlijke wijn.

 
 

Hazelrot 3

7631 BK Ootmarsum

Maandag + dinsdag: gesloten​

Woensdag - zondag: 11:00 - 17:00 uur​

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2018 by Engels'Tuin. Proudly created by Sophie Tillema

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now